Històric Beques

Els objectius de la Beca de Recerca Bàsica són premiar un projecte de recerca bàsica en fisioteràpia i valorar positivament aquells projectes que potenciïn  treballs multidisciplinaris, amb un tema original i dins d’un programa de doctorat cursat per un fisioterapeuta.

El passat 19 de maig el Sr. Marc Terradellas Fernández va rebre de la Societat Catalano-Balear de Fisioteràpia (SCBF), a l’acte de cloenda anual de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut Catalano-Balear (ACMSCB), la IV Beca de Recerca Bàsica en Fisioteràpia valorada en 3000€.

A l’acte de Cloenda el nostre Vicepresident de la Junta SCBF, el Sr. Fidel Sust, va ser l’encarregat de lliurar el premi de la IV Beca de Recerca en Fisioteràpia.

El Comitè Científic de la SCBF, format per 4 membres: 2 avaluadors externs designats per la junta, i 2 membres de la Junta de la SCBF, després d’un procés de selecció complexa i força competitiu va triar el treball Valoració ecogràfica de la funció diafragmàtica en l’entrenament de la musculatura inspiratòria en la miopatia del malalt crític, del Sr. Marc Terradellas Fernández, com el millor i el més complet de tots els presentats.

Així la SCBF va dur a terme un dels seus objectius més ambiciosos apostant i potenciant la Recerca en Fisioteràpia.

Ja és el quart any consecutiu que la SCBF lliura la Beca de Recerca Bàsica en fisioteràpia i és per tant un orgull per la SCBF poder  seguir contribuint novament a finançar els estudis d’investigació de fisioteràpia, una professió sanitària jove, amb una forta presència actual en l’àmbit sanitari i amb grans expectatives de futur.